Yksityisille

HENKILÖASIAKKAIDEN PALVELUT

Olemme myös hoitaneet vuosien aikana lukuisia yksityisten ihmisten välisiä asumiseen- ja rakentamiseen, sekä asunto- ja kiinteistökauppaan liittyviä riita-asioita eri tuomioistuimissa. Meillä on asunto- ja kiinteistökauppariidoista, sekä rakentamisen juridiikasta vahvaa näyttöä ja vankka kokemus.

Asiakkaitamme:

Juristimme ovat toimineet muun muassa kuluttajariitalautakunnan asuntokauppajaostossa, kiinteistöasiantuntijoina Kiinteistöyhtiöiden ja taloyhtiöiden hallituksissa, kiinteistönvälitysliikkeiden lakimiehinä, Omakotiliitossa jne. Osalla juristeistamme on rakennusalan koulutus ja/tai LKV-tutkinto. Lisäksi osalla juristeistamme on Maanmittauslaitoksen kaupanvahvistajan määräys, eli he voivat toimia kaupanvahvistajana kiinteistön kaupassa. Viime vuonna vahvistimme noin 100 kiinteistön kauppaa.

Tarjoamme avuksesi juristeja, jotka tietävät asuntokaupan sudenkuopat ja minimoivat tulevat ongelmat jo etukäteen. Autamme myös sitten, jos vahinko tai yllätys on jo tapahtunut. Pyrimme tällöin korjaamaan tilanteen.

Muissa kuin kiinteistöjuridiikkaan liittyvissä lakiasioissa palvelevat JuriNet Oy:n muut toimistot. Klikkaa tästä JuriNetin kotisivuille. Kiinteistöjuristit tarjoavat Omakotiliiton jäsenille samat jäsenedut kuin JuriNet Oy:n muut toimistot.