Kiinteistöjuristit

Asuntokaupan ja rakentamisen ammattilaiset

Kiinteistöjuristit Oy on vuonna 1978 perustettu osakeyhtiö. Tänään olemme täyden palvelun valtakunnallinen toimisto, ja osa JuriNet yhtiöitä. Tarjoamme one stop -periaatteella korkeatasoisia lakipalveluja kaikille, niin yksityisille ihmisille, kuin yrityksille ja julkisen sektorin toimijoillekin kaikissa rakentamiseen ja asumiseen liittyvissä asioissa.

Toimistomme noudattaa toiminnassa niitä arvoja, joita myös Asianajajaliitto edellyttää asianajotoimistoilta.

Me Kiinteistöjuristeissa haluamme tehdä asioita mutkattomammin ja tarjota asiakkaalle vähemmällä enemmän, kuten Richard Susskind on viisaasti todennut. Haluamme tuoda juristit lähemmäksi asiakkaiden jokapäiväistä elämää. Yksi tapa siihen on verkkopalvelut, mutta toki me toimimme jatkuvasti myös perinteisesti, face to face.

Lähtökohtamme on, että hinta ei saisi olla asiakkaalle este saada korkeatasoisia palveluja. Jokainen ansaitsee sellaisen juristin omassa asiassaan, jonka käyttämisestä ei aiheudu itselle kohtuuttomia kustannuksia, mutta jonka osaaminen on vakuuttavaa, eikö niin? Kehumatta paras, mutta me osaamme asumisen ja rakentamisen juridiikan jo yli 30-vuoden kokemuksella. Meihin voit ottaa yhteyttä rohkeasti yhteyttä ja me kyllä neuvomme sinua. Vastaamme päivittäin kymmeniin kysymyksiin maksutta.

Mitä osaamisemme ja kokemuksemme hyödyntäminen sitten maksaa? Tämä on kysymys, jonka pyydämmekin esittämään. Suurin osa hoidettavista asioista on toimistoissamme nimittäin sellaisia, että asiakas maksaa kustannuksistamme itse vain vakuutuksen omavastuuosuuden, eli 15 % kustannuksista. Miksi? Oikeusturvavakuutuksesta korvataan välttämättömiä ja kohtuullisia asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja, jotka ovat aiheutuneet lakimiesavun käyttämisestä vakuutetun yksityiselämään liittyvissä riita- ja hakemusasioissa. Oikeusturvavakuutus on voimassa vakuutuksenottajan ja hänen kanssaan samassa taloudessa vakinaisesti asuvien hyväksi.

Juha Saarimäki kiinteistöjuristitMarkus Talvio Kiinteistöjuristit OyHermann Grunn Kiinteistöjuristit Oy

Juha Saarimäki (vas), Markus Talvio ja Hermann Grunn sekä koko Suomen tiimi ovat teidän asialla.