Julkinen sektori

JULKISEN SEKTORIN PALVELUT

Juristimme ovat hoitaneet vuosien aikana lukemattoman määrän rakentamiseen, sekä asunto- ja kiinteistökauppaan liittyviä riita-asioita. Olemme laatineet asiakkaillemme lukuisia kiinteistöjuridiikkaan liittyviä sopimuksia, kuten urakkasopimuksia, kauppakirjoja ja projektinjohtosopimuksia. Olemme olleet mukana lukuisissa kilpailutuksissa ja julkisissa hankinnoissa avustamassa päämiehiämme. Olemme olleet järjestelemässä lukuisia transaktioita. Meillä on kiinteistökauppariidoista, sekä rakentamisen juridiikasta vahvaa näyttöä ja vankka kokemus jo vuodesta 1978.

Asiakkaitamme:

Takaamme, että juristiemme ammattitaito on erittäin korkea ja se on ajan tasalla.

Juristimme ovat toimineet muun muassa kuluttajariitalautakunnan asuntokauppajaostossa, kiinteistöasiantuntijoina Kiinteistöyhtiöiden ja taloyhtiöiden hallituksissa, kiinteistönvälitysliikkeiden lakimiehinä, Omakotiliitossa jne. Osalla juristeistamme on rakennusalan koulutus ja/tai LKV-tutkinto. Lisäksi osalla juristeistamme on Maanmittauslaitoksen kaupanvahvistajan määräys, eli he voivat toimia kaupanvahvistajana kiinteistön kaupassa. Viime vuonna vahvistimme noin 100 kiinteistön kauppaa.

Muissa kuin kiinteistöjuridiikkaan liittyvissä julkisen sektorin lakiasioissa palvelevat JuriNet Oy:n muut toimistot. Klikkaa tästä JuriNetin kotisivuille. .